UNTUK MAKLUMAT LANJUT
Email pertanyaan anda ke info.mykhalish@gmail.com atau
SMS/WhatsApp 012-621 8175 / 016-323 3745. Terima kasih.
Tahukah anda bahawa Bisnes Kad adalah pengenalan utama diri anda apabila berjumpa atau berhadapan dengan bakal pelanggan. Bisnes Kad yang cantik, kemas juga professional secara automatik melambangkan identiti pemilik syarikat dan syarikat itu sendiri.

Jika anda rasa, 'saya sekadar peniaga online, tidak perlu bisnes kad'. Anda telah melepaskan peluang untuk mendapat lebih ramai prospek pelanggan. Walaupun anda melakukan Bisnes Online, Bisnes Kad boleh diselitkan di dalam parcel, agar penerima dapat kongsikan kepada rakan yang lain. Ini bermakna, anda telah memperkenalkan diri anda melalui Bisnes Kad.

Jangan lepaskan peluang, izinkan kami bantu anda untuk memiliki Bisnes Kad yang cantik, kemas juga profesional melalui kepakaran kami. In sha Allah.

Apa itu Matte / Spot UV
Matte Laminate – Satu lapisan plastik nipis yang tidak berkilat yang melapisi kad di bahagian atas dan bawah membuatkan ia tahan air dan tahan lama berbanding dengan kertas biasa. Rasa lembut dan smooth ketika memegangnya.

Spot UV – Satu lapisan kilat yang timbul (Emboss) di bahagian tertentu. Terutamanya pada logo, nama dan gambar-gambar produk.

0 comments:

Post a Comment